vineri, 2 aprilie 2010

Insomnia ...

E ora 7 dimineata, iar eu stau si scriu pe blog dupa o noapte in care n-am reusit sa dorm nici macar 5 minute. 

Am si motiv, astfel ca-mi pot explica "insomnia".

Aseara am fost la Hodisan acasa, si ce sa facem noi in Vinerea MARE?!?!?! Sa ne uitam la un film de groaza. Nu a fost un film propriu zis, ci mai degraba un documentar, care se intituleaza "Paranormal activity".

Asa-mi trebuie daca am fost batuta-n freza sa ma uit la astfel de filme!!! 

Am avut doua tentative sa dorm azi noapte:

1) am stins televizorul, m-am facut comoda si imi imaginam ca vine acum careva si trage plapuma de pe mine, ca incepe candelabrul sa se miste, usile sa se tranteasca, va veni acel "cineva" si o sa mature cu mine-n toata casa (cine n-a vazut filmul, sa faca bine sa-l vada, pentru ca tot ce am exemplificat eu mai sus, sunt intamplari din film), etc.

2) a doua tentativa a fost sa programez televizorul sa se stinga in 45 de minute, dar apoi mi-a picat fisa ca eu adorm destul de greu, si daca voi reusi sa atipesc in minutul 44 iar in urmatorul minut se stinge televizorul, infarct va scrie pe mine, asa ca n-am riscat.


Acum inchei, merg sa fac un dus, ma imbrac, iar apoi imi pornesc picioarele si ma indrept cu ele catre magazin.


p.s.: azi am un program de toata beleaua. Dupa ce ca n-am dormit toata noaptea, trebuie sa merg la magazin, sa merg la bunici in Padurea Neagra, merg si la niste rude care locuiesc aproape de satul bunicilor, ajung acasa, probabil am sa trag un pui zdravan de somn (sau nu), iar apoi o sa ma pregatesc pentru Inviere. Dupa Inviere mergem toata trupa la Hodisan sa "ciocnim Uoua" :)).

Niciun comentariu: