sâmbătă, 5 ianuarie 2008

I now pronounce you Chuck and Larry ...

Chuck si Larry sunt doi pompieri, prieteni la catarama. Prietenia lor devine si mai stransa (sau nu) cand Larry isi da seama ca are nevoie de un partener domestic (un fel de sot, adica) pentru a rezolva niste probleme legate de-o asigurare. Cum Chuck ii e dator si cum parteneriatele domestice intre barbati sunt la ordinea zilei in New York, solutia e simpla: Chuck va trebui sa se insoare cu Larry. Lucrurile scapa de sub control cand cei doi barbati chiar trebuie sa arate cat de mult se iubesc.

Adam Sandler este cunoscut in ipostaze de impiedicat, de stangaci, asa cum a fost vazut in Billy Madson si Happy Gilmore sau de indragostit cu putine sanse de reusita ca in The Wedding Singer, Big Daddy sau 50 First Dates. El are resurse pentru orice tip de rol numai comedie sa fie.

In televiziune Kevin James s-a impus cu rolul din The King of Queens, iar in 2005 a uimit cu rolul din Hitch alaturi de Will Smith. Practic a facut 9 ani de stand up comedy si sitcomuri, iar acum s-a axat pe comedii pt marele ecran.

In iulie 2007 acesti doi actori fac o pereche foarte originala pentru ca desi sunt cunoscuti pentru apetitul lor pentru femei frumoase, singura lor atractie va fi unul pentru celalalt. In aceasta comedie, Va declar sot si …sotie?, cei doi joaca rolurile unor barbati normali care ajung in situatia de a trece drept homosexuali pentru un scop nobil.

Ei sunt mandria brigazii de pompieri din Brooklyn si vorbim despre Chuck Levine si Larry Valentine. Amandoi au fost intotdeauna umar langa umar gata sa faca orice unul pentru celalalt. Larry este painea lui Dumnezeu si vrea ceea ce e mai bun pentru copiii sai. Ramas vaduv, Larry trebuie sa-si protejeze familia si sa o tina unita.

Chuck este un burlac inrait care nu vrea decat sa se bucure de viata de burlac. El ii datoreaza lui Larry viata pe care acesta i-a salvat-o in cursul unei misiuni si cand Larry ii cere o favoare si anume sa pretinda ca este partenerul lui de viata atunci cand completeaza niste formulare, acesta nu il poate refuza mai ales ca Larry il convinge ca e usor si ca nimeni nu va afla.

Dar un functionar excesiv de zelos devine suspicios si face verificari. Si asta inseamna ca aranjamentul lor discret devine public si publicat pe primele pagini ale ziarelor. Cei doi trebuie sa para un cuplu si de aici apare haosul situatiilor. Vor trece cu bine, dar greu, de luna de miere si de expunerea ca si cuplu spre surpriza si hazul tuturor si vor descoperi ca zicala “prietenul la nevoie se cunoaste” poate deveni premisa succesului unei familii.

Jessica Biel joaca rolul avocatei care ii va asista pe cei doi in situatiile care apar. Ea este irezistibila in ochii lui Chuck, dar postura in care se afla el este cea mai ingrata - un homosexual care nu poate manifesta interes pentru femei.

Alaturi de acestia mai joaca Dan Aykroyd, Steve Buscemi si Ving Rhames. Regizor este Dennis Dugan (The Banchwarmers, Big Daddy), scenariul este scris de Barry Fanaro (Men in Black) si Alexander Payne (Sideways). Producatorii sunt Adam Sandler, Jack si Tom Shadyac (Evan Almighty, Liar, Liar).

Sursa

Iata o secventa cu Jessica Biel si Adam Sandler din filmul prezentat (pe scurt ce-i drept) mai sus.

Niciun comentariu: