sâmbătă, 29 decembrie 2007

Alvin and the Chipmunks ...



Azi am vazut si filmul "Alvin si veveritele". Este foarte tare!!!

O fuziune intre comedie si musical, foarte reusita. Se poate clasa fara probleme in opinia mea in topul celor mai bune animatii.

Subiectul filmului este viata a trei veverite foarte simpatice, care ajung intamplator intr-un oras (ele iti puneau proviziile intr-un brad, bradul a fost taiat si scos la vanzare deoarece se apropia sarbatoarea Craciunului).

Dupa multe intamplari, reusesc sa-l urmareasca pe un barbat pana la el acasa, iar apoi au facut tot posibilul ca acesta sa le gazduiasca.

Acel barbat este Dave, un cantaret necunoscut, care dorea cu orice pret sa se faca remarcat in muzica, propunand diferite proiecte muzicale, care in final erau respinse mereu de catre cei de la casa de discuri.

Revenind la veveritele noastre, acestea au un mare plus. Stiu sa vorbeasca, dar mai mult stiu sa si cante. Acest lucru a fost apreciat de catre Dave, propunandu-le celor trei veverite sa-i cante melodiile, incercand ceva nou in muzica (ceea ce ii cerusera cei de la casa de discuri).

Reuseste pana la urma sa inregistreze o melodie, merge la casa de discuri impreuna cu veveritele, iar incercand sa prezinte o prestatie live a celor trei "vedete", se scufunda si mai mult in probleme, fiind considerat nebun, deoarece sustinea ca acele veverite canta, vorbesc, etc (in fata sefului case de productie, veveritele nu au scos niciun sunet, fiind intimidate).

Ajunsi acasa, Alvin si prietenii sai isi dau seama ca l-au dezamagit mult pe Dave, si se hotarasc sa mearga acasa la cel in fata caruia in timpul zilei il facusera de ras pe "tatal" lor. Zis si facut!!!

A doua zi intr-un supermarket, Dave, fiind la cumparaturi cu cei trei "copii" ai sai, aude melodia pe unul dintre posturile de radio. Asa incepe actiunea propriu zisa.

Pana la urma seful casei de productie le ademeneste pe cele trei veverite cu fel de fel de cadouri, incercand sa le faca sa fie de partea lui, reusind pana la urma sa le duca acasa la el, Dave fiind uitat pentru moment. Alvin si veveritele au un parcurs formidabil in lumea muzicii, sustineau concerte dupa concerte, pana la un moment dat cand erau pur si simplu epuizate.

In final, Dave reuseste sa-si recapete "copii", si viata revine la normal (hmm ... cu inca trei vietuitoare pe langa el).

Niciun comentariu: