sâmbătă, 29 decembrie 2007

The Nanny Diaries ...



Acum 10 minunte am vazut filmul "The Nanny Diaries". Ce sa zic, mi-a placut (nu este insa cine stie ce, dar este un mod minunat de a-ti umple timpul liber).

In mare, este vorba despre o fata care in parc, (din greseala), da peste o mamica din lumea "inalta", disperata, in cautarea unei bone pentru micutul ei "monstrulet". Fata accepta slujba de "nanny", obisnuindu-se destul de greu la inceput, nestiind in ce consta de fapt ingrijirea unui copil. Tot ce stia era din filme si reviste.

Intr-o seara, dupa mai mult timp petrecut impreuna, copilul ii marturiseste bonei ca tine la ea, si o pune sa-i promita ca nu il va "lasa balta", asa cum facuse cealalta bona (fiind data afara deoarece iesise o data la o intalnire). Annie ii promite ca nu se va intampla asa si in cazul ei.

Relatia dintre parintii micutului este intr-un mare impas. El isi insala nevasta, plecand cu saptamanile de acasa, spunand ca are "afaceri" de incheiat in Chicago.

In cele din urma, Annie este concediata, deoarece a fost prinsa o data de mama copilului, avand o discutie cu tatal acestuia, iar acesta se dadea la ea.

Fata se intoarce in locuinta in care si-a petrecut ultimele luni, cu scopul de a-si recupera toate lucrurile pe care le mai avea acolo, dar, fiind foarte nervoasa atat din cauza concedierii, cat si pentru ca fusese platita mult mai putin decat trebuia, incepe sa se "descarce".

Razbunarea incepe prin descoperirea "Nanny cam"-ului, care era ascuns in ochiul ursuletului de plus, iar Annie spune tot ce are pe suflet. O desfiinteaza pur si simplu pe mama prin cuvinte dure, care au facut-o in cele din urma sa-si dea seama ca aceasta este realitatea.

Dupa cateva luni de la toate aceste intamplari, Annie primeste o scrisoare de la fosta "sefa", multumindu-i profund pentru toate acele cuvinte; ca a facut-o sa-si deschida ochii.

Totul revenise la normal; parintii copilului se despartisera, mama ramanand cu baiatul, ducand o viata minunata, apropiindu-se de baiat foarte multe, iar Annie si-a intalnit sufletul pereche.

Niciun comentariu: