marți, 20 mai 2008

Felix??? ...

Fix acum o saptamana eram toti fericiti ca am luat atestatul. De atata bucurie ne-am hotarat sa mergem in Felix sa sarbatorim si noi ca tot omu` un eveniment fericit. Cum avem in clasa cativa soferi (putini da buni, care ma asteapta si pe mine sa vin in randul lor) am hotarat sa mergem cu masinile.

In doua masini a incaput aproape toata gaşca (inghesuita rau ce-i drept, dar ne-am descurcat).

Un coleg a pornit spre Felix, pe cand noi eram doar in Oradea.

Si cum eram noi asa frumos in Oradea, ce crezi ca se intampla?
...

Exact!!! SE STRICA MASINA!!! Din cate am inteles s-a spart un furtun de la radiator.
Bun. Nu puteam merge asa cu masina ... si ce sa facem oare? Ii sunam pe cei care pornisera deja sa se intoarca.

Pac pac (vorba lu` Becali) schimbare de plan.

Hotaram prin telefon sa ne intalnim in centru in "Bridge" sau "The bridge" (nu stiu exact cum se numeste). Ajungem noi primii (logic ... dooohhh ...), ocupam doua mese de sus si dam comanda.

Intre timp au venit in acelasi local si niste persoane de la un partid politic (nu mai tin minte de la care) si ce sa vezi? Sunt serviti inaintea noastra. Vin si ceilalti colegi, dau comanda si ei, iar "tanti" care prelua comenzile (ca-n bancul ala: - Primiti comenzi? - Da! - Culcat!!!) ne-a anuntat: "pizza e gata intr-o ora jumate.".

Serios??? Hai sa plecam.

Zis si facut. O colega cu pile sus puse la Vandana ne-a rezervat mese pe terasa si hai sa pornim. Am anulat comanda si am mers in Vandana.

Acolo ne-am facut "veacul" nu pana tarziu (aproximativ ora 22:00) pentru ca urmatoarea zi aveam cateva ore, printre care romana si matematica (restul chiar nu conteaza).

Frumoase amintiri avem dupa atestat, si speram ca cele de dupa bacalaureat sa fie si mai frumoase.

Niciun comentariu: