luni, 7 aprilie 2008

Steaua face cat o partida de table ...




Steaua - Dacia Mioveni scor 2 - 0
... un meci foarte interesant.

De la inceput mi s-a parut cam dubioasa iesirea din umbra a Stelei dupa pauza de iarna.
Foarte ciudat.

Ma uitam ieri la tv si am vazut la stirile sportive cum in masina in care era si Cartu (antrenorul Daciei Mioveni din cate am inteles) a "ocupat un loc" si o servieta.

Contactat telefonic, Becali (hahaleroooo ...) spunea ca acea servieta era de fapt "unealta" de jucat table.

Zdreanta care esti tu zdreanta ... spune-i lui mutu (fara nicio aluzie la fotbalistul Mutu) ca in acea servieta erau puluri si zaruri.

E cam ciudata treaba asta. Nu il cred chiar in halul ala de prost pe Becali incat sa faca o astfel de "tranzactie" in vazul ziaristilor, dar nici nu exclud acest lucru, care dovedeste cum de a ajuns Steaua pe locul 2 (la egalitate de puncte cu CFR Cluj) dupa ce a "pupat" locurile mai spre 5, 6, chiar 7.


Sa fie oare vreo coincidenta? Steaua - echipa de locul 7?

Ingrijorarea fanilor stelisti este foarte intemeiata. Statistica arata ca Steaua nu a ocupat niciodata in istorie o pozitie mai buna decat locul 4, cand dupa primele 15 etape se afla pe locul 7 in clasament. In sezonul 1980-1981, Steaua ocupa exact ca acum pozitia a 7-a, cu 6 victorii, 3 egaluri si 6 infrangeri, iar la finalul campiontatului a terminat pe locul 4. Coregrafia de la meciul cu Lens de acum doi ani a scos la iveala un lucru inedit. Suporterii par a fi intuit locul pe care se afla acum Steaua.

Sursa 1.
Sursa 2.

Niciun comentariu: