sâmbătă, 29 martie 2008

O dimineata cretina ...

Azi dimineata am avut program (ca in ultimele luni): ore de mate.

Aseara vorbisem cu taica-meu sa ma duca el la scoala; oricum se trezea de dimineata si mergea pe la magazin, deci cu ocazia asta putea sa faca un mic (mare) ocol sa-si lase odrasla, la scoala.

Zis si facut.

Iesim dimineata din bloc, mergem in parcare, cand dam sa iesim, un imbecil isi parcase masina fara nicio treaba chiar in spatele masinii noastre. Am asteptat vreo 5 minute pana sa vina tampitu` de la piata (ca se gandea ca nu incurca pe nimeni 5 minute. ai incurcat cretinule!), am iesit din parcare si ne indreptam spre benzinarie sa alimenteze.

La benzinarie, multe masini isi asteptau randu`, doar un culoar era liber la pompa 4 (daca nu ma insel). Taica-meu s-a gandit ca a dat lovitura, nefiind obligat sa stea la acea coada. In fata noastra, un tip cu portbagaju` deschis punea benzina de mama focului in niste flacoane (ESTE INTERZIS SA PUI BENZINA IN FLACON). Stam 2-3 minute, se duce tipu` sa plateasca; stam vreo 5 minute in benzinarie (deja 7-8 minute scurse aiurea); iese din benzinarie si incepe iar sa alimenteze in flacoane.

Cu nervii intinsi la maxim si cu indicatorul de benzina pe langa 0, am pornit spre scoala.

Important zic eu, a fost ca am ajuns cu bine, exceptand micile "scapari" cu care am inceput ziua.

Niciun comentariu: