marți, 10 februarie 2009

Slumdog Millionaire ...

Filmul "Slumdog Millionaire", de Danny Boyle, câştigător a patru premii Globul de Aur, va fi lansat în cinematografele româneşti pe 13 martie, informează MediaPro Distribution.

Potrivit distribuitorului român, filmul va fi lansat pe marile ecrane din ţară cu titlul "Vagabondul milionar" şi va putea fi vizionat în patru cinematografe: Studio, Hollywood Multiplex, Movieplex şi Cinema City (Cluj).

Filmul "Slumdog Milionaire", de Danny Boyle, a primit, joi, 11 nominalizări la premiile BAFTA, confirmând succesul înregistrat la gala Globurilor de Aur şi statutul de mare favorit în cursa pentru premiile Oscar.

"Slumdog Millionaire", o poveste despre un tânăr care, deşi needucat şi crescut într-un cartier sărac al Mumbaiului, ajunge să intre în posesia marelui premiu la o emisiune de tipul "Vrei să fii milionar?", a fost marele câştigător la premiile Globul de Aur, decernate duminică, în Statele Unite.

Printre distincţiile acordate de Asociaţia Presei Străine s-au numărat Globul de Aur pentru "cel mai bun film", respectiv pentru "cel mai bun regizor".

Printre nominalizările la premiile BAFTA obţinute de "Slumdog Millionaire" se numără cele la categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun regizor" (Danny Boyle) şi "cel mai bun actor într-un rol principal" (Dev Patel).

SURSA Mediafax


Am vazut filmul acesta. E foarte interesant; merita vazut.

Niciun comentariu: