marți, 8 iulie 2008

Anonima la TVS ...

Butonam ieri telecomanda in prostie, pana cand dau de postul TVS. Ce sa-mi vada ochii astia albastrii acolo?!?
O pitipoanca (apropo de site-ul ala ... imi place la nebunie) pe nume Alexandra Moca daca am inteles bine (Moca ... un nume predestinat ei ... a venit moca la televiziune, pleaca moca de la televiziune). Era fetita noastra imbracata intr-o rochie potrivita, care ar face multa valva la o nunta ... din varfu` muntelui. Prezentatoarea sigur ca o marcheaza foarte bine, si incepe s-o intrebe pe fata:

- Cat a costat rochia?
- Offf ... foarte mult!!!
- In orice caz, e foarte frumoasa!
(spuse prezentatoarea pe un ton foarte ironic)
- Merci. (spuse fata, rusinoasa)
Ma tot gandesc, probabil ca pe muntele de pe care vine ea, exista un alt sistem de valori, care nu corespunde deloc cu al nostru (al pamantenilor). Cat mama naibii putea sa coste zdreanta aia, ca as fi folosit-o doar pe post de carpa de sters prafu`, si oricum as fi jignit mobila ca-mi permit s-o sterg cu asa ceva.

(1) In fine ... trecem peste asta, probabil gusturile mele sunt prea exagerate (sau nu?!?) si trecem la inca o etapa minunata din viata fetei. Cica a concurat la Megastar in Timisoara, "dar din pacate juriul n-a acceptat-o in concurs". Vaiiii saracuta fata ... ii plang de mila ... (yeah ... right). Cica mititica face canto clasic de 12 ani, si din cauza asta a fost exculsa de la Megastar, deoarece acei 12 ani de canto clasic si-ar fi lasat amprenta pe vocea ei.

(2) In fine ... trecem si peste asta, dar cand a spus ca a vorbit cu Marius Moga sa-i compuna cateva melodii, m-a dat pe spate. Acesta a fost booommm-ul necesar. In primul rand, ca sa-ti compuna Moga doua versuri, trebuie sa-ti vinzi rochia aia mortala, de care spuneai ca ai dat multi bani pe ea. Si tu oricum te poti multumii cu doua versuri, pentru ca Moga din cate stiu eu nu face muzica clasica, deci vocea ta oricum nu coincide cu muzica facuta de el.

Asadar si in concluzie, fugi lent, cat mai poti!!!


Niciun comentariu: