miercuri, 16 iulie 2008

In Gura Presei ...

De foarte multa vreme imi doream sa scriu un articol despre Mircea Badea, dar n-am avut ocazia, pana acum!!!

Am gasit pe internet un site, prin care ti se cere sa votezi pentru demisia lui Mircea Badea.

Haideti sa va spun eu parerea mea despre Mircea Badea.

Consider ca este un frustrat, deoarece dupa atatia ani de televiziune, a ajuns sa aiba o amarata de emisiune difuzata la ora 23:00 (parca). Oricum, imaginati-va ca e destul de aiurea sa fi un "veteran" al televiziunii, si sa ai o emisiune la un ceas atat de inaintat in noapte (ora la care OTV-ul il cam intrece pe nenea Mircea datorita ratacitei de Elodia, afoanei de Magda, s.a.m.d.). Este jenant sa vezi cum unele pitzipoance fac emisiuni in care "li se sopteste-n casca ce sa spuna" si tu (Mircea) sa faci o emisiune in care trebuie sa vorbesti singur (la propriu).
In legatura cu petitia, fratilor, cine mama dracului va pune sa va uitati la emisiunea lui Badea?!? Bucurati-va ca aveti si alte canale la care va puteti uita (amintim vremea de dinainte de `89, `90).

Credeti ca-i pasa lui Dan Voiculescu de petitia voastra???
Raspuns corect: NU!!!

Iata cum suna petitia formulata pe site:

Noi cetatenii de rand solicitam demiterea lui Mircea Badea de la emisiunea IN GURA PRESEI si totodata de la trustul Antena, deoarece are un limbaj inadecvat, jigneste orice cetatean ce vrea sa-si exprime o parere.
Rog Antena 3 sa puna un om competent, capabil sa ne dezvaluie noutatile de zi cu zi.
Semnati aceasta petitie pentru destituirea lui Mircea Badea de la Antena 3.
Maine chiar dumneavoastra puteti fi injurat de acest individ.


Maine chiar dumneavoastra puteti fi injurat de acest individ.
Oare de ce??? Pentru ca va bagati ca si chilotii-n fund ... va bagati singuri In Gura (Presei) lui. Mai bine butonati mai mult telecomanda, pana gasiti un film, un documentar, un desen animat ... orice va place, si nu mai bagati in seama toate emisiunile de doi lei, decat sa stati si sa va pierdeti timpul cu petitiile lu` peste, si cu alte porcarii de genu` asta.

Petitia Online.

Niciun comentariu: