luni, 7 iulie 2008

Inca un "program" ...

Dupa cum am spus in post-ul anterior, aseara am fost la ziua Anei. Am petrecut pe acolo vreo 2 ore (cu pizza, suc, tigari ... ) pana cand ne spune o colega faptul ca ar fi minunat daca am putea merge cu ea pana-n Popesti (un sat situat la ~ 60 de km de Oradea), s-o lasam acolo. Un prieten fiind cu masina, noi 3 fete (nu dau nume ca una dintre ele poate se supara ca o fac vedeta :)) ) am pornit la drum.

Un drum plin cu peripetii, nu in sensul ca am avut vreo problema, ci prin simplul fapt ca am fost noi in masina a fost o "peripetie". De la zburat (la propriu) in masina (prietenii stiu de ce) pana la banalele glume facute intre noi. Asa am "petrecut" noi acele 45 de min dus, si inca atat intors (cu aproximatie).


In concluzie, ma bucur ca nu m-a vazut nimeni din Popesti, avand in vedere ca am neamuri peste tot, si nici macar nu-i cunosc. Mereu cand mergeam acolo si in satele din apropiere (ziua ce-i drept), ma intalneam cu careva pe drum si-mi zicea: "Tu esti Iulia??? Pfff ... sunt verisoara-ta ... matusa-ta (etc) ".

Totul e bine cand se termina si mai bine.

Niciun comentariu: